zetel2Hoewel vrouwen maar weinig lichaamsbeharing hebben, blijken de haartjes toch vaak een bron van ergenis te zijn.  De moderne vrouw streeft het schoonheidsideaal na en daar horen nu éénmaal geen haartjes bij. Haren op armen, benen en onder de oksels worden in het huidige maatschappijbeeld dan ook als onesthetisch en niet sexy beschouwd.

Epilaties van benen, armen, oksel, gelaat

Heel wat vrouwen gebruiken het scheerapparaat om beharing tegen te gaan. Deze werkwijze resulteert echter in een stugge haargroei. Benen, armen, oksels, wangen en bovenlip worden best behandeld met een lichtflitsontharing. De haartjes die terugkomen voelen niet als stoppels maar zijn fijn en zacht. Het grote voordeel is dat de haartjes definitief wegblijven, terwijl scheren dagelijks op het menu staat.

Epilatie van de bikinilijn

Zoals het woord zelf aangeeft worden haartjes die zichtbaar zijn bij het dragen van een bikinibroekje weggehaald. De bikinilijn wordt echter nog vaak geschoren met als resultaat stugge haargroei, jeuk, irritatie, ontsteking...Dit geeft aan dat scheren hier niet de beste optie is. Ook hier is lichtflitsontharing de beste oplossing. Ideaal dus voor eenieder die z'n vakantie zorgeloos wil doorbrengen.

Definitieve ontharing dankzij IPL

Dankzij deze lichtflitsbehandeling is harsen, epileren, scheren...verleden tijd geworden.  Via de flitslamp (IPL : Infra Pulsed Light) worden lichtimpulsen naar de haarfollikels geleid.  Hierdoor worden bij elke flits honderden haarzakjes vernietigd.  Aangezien deze niet regenereren is het haar daar definitief verdwenen.  Enkel haren in de groeifase kunnen worden vernietigd.  Soms zijn de haren in een rustfase, en dan zijn meedere behandelingen nodig. 

 

Wenkbrauwen modelleren  15,00
Wenkbrauwen bijwerken  10,00
Bovenlip  8,00
Kin

8,00

Wangen

8,00

Volledige gelaat

25,00

Armen tot elleboog

15,00

Volledige armen

25,00

Onderbenen tot knie

20,00

Volledige benen

30,00

Oksels

15,00

Bikinilijn

15,00

Bikinilijn - large

20,00

Brazilian wax (volledige bikini)

30,00

Schouders

20,00

Volledige rug

30,00

Borstkas

30,00

Borstkas en buik

35,00

Kleine delen (neusharen, oorharen, tenen, handen)

5,00

Permanente ontharing : prijs op aanvraag