massagekamer2Bij Tulpe WELLNESS ben je bij het juiste adres als het gaat over onstpannende en reinigende lichaamsbehandelingen en massages.  Hiervoor gebruiken we kwaliteitsproducten.  Italiaanse producten van T.E.N. staan symbool voor hoge kwaliteit en de essentie van de natuur.  Want schoonheid is de vrucht van innerlijke rust en harmonie.  Het vinden van deze balans begint door rust van geest en lichaam te stimuleren.  Om dit te bereiken zijn de producten en behandelingen zo samengesteld dat ze één geheel vormen.  Aan de basis liggen dus traditionele rituelen, massagetechnieken en mixen van essentiële olïen en kruidenextracten, gecombineerd met moderne technologie.

Massage rug

Massage van de rug met massage-olie.
wekker1Duurtijd : 20 min.

 25,00 €

Lichaamsmassage

Massage van het hele lichaam met massage-olie.
wekker1Duurtijd : 50 min.

 55,00€

 

Back-Shoulder-Feet

backshouder2Een scrub van de voeten, de schouders en ook de rug.  De behandeling begtin met  de ontgiftende, verzachtende en versterkende body scrub, op basis van Bamboe microkorrels, rijk aan mineralen.  Volgens de techniek van reflexologie, wordt de massage uitgevoerd vanaf de voeten naar rug en schouders.  Daardoor worden spanningen verminderd d.m.v een langzame, ontspannende stretch techniek.  Spanningen en stress zullen verdwijnen en een intens gevoel van rust en vitaliteit achterlaten.
wekker1Duurtijd : 55 min.

                                         60,00 €

 

 

Ritual Treatment

ritualAmanadel olie, kokosnoot olie en Karite boter: de meest geraffineerde geschenken van de natuur opgesloten in een kaars om je lichaam te verzorgen en te verwennen.  De vlammen van de kaarsen smelten deze schitterende substanties vrij.  Deze hebben tijdens de massage een voedende, verstevigende en intens hydraterend effect op de huid.  Verwen jezelf met deze speciale massage.  Selecteer de remedie tussen de opwekkende, ontspannende, antistres of herstellende massage.
wekker1Duurtijd : 45 min.

                                          55,00 €

 

dreaming1Dreaming Spa is één van onze verschillende doeltreffende productlijnen voor gelaat en lichaam.  Deze bevatten specifieke producten voor professioneel gebruik, alsook complementaire producten voor thuisgebruik.

Ons Dreaming Spa concept staat voor pure zintuigelijke behandelingen met natuurlijke extracten gebaseerd op traditionele Polynesische rituelen.  De helende werking van de behandelingen is afkomstig van de Tamanu olie die beschouwd wordt als een heilig geschenk van de goden, en van extracten van de Noni plant, de boom des levens die reeds meer dan 2000 jaar gebruikt wordt.  De verzachtende en hydratrende werking is afkomstig van de Monoi de Tahiti olie, een wonderolie die symbool staat voor schoonheid en zuiverheid.

Deze lekkernijen voor je zintuigen verwennen lichaam en verlichten geest.  Dreaming Spa is dus de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een moment van totale regeneratie en relaxatie.

Aromatic AquaSpray

Aromatische spray die het gelaat en lichaam hydrateert en voedt.  Door zijn heerlijke geur van de exotische Frangipani bloem waant u zich op een Polynesisch eiland.

Sublime Oil

Droge, aromatische olie die de huid een buitengewone glans geeft en fluweelzacht maakt.  Deze relaxerende olie kan gebruikt worden als badolie of rechtstreeks op de huid als puur aangename behandeling.

Paradise Cream

Hydraterende en voedende bodycrème aanbevolen voor normale tot droge huid.  Deze snel absorberende crème geeft een ongelofelijk gevoel van zachtheid aan de huid.

De producten van T.e.N. overtreffen alle verwachtingen, van de meest specifieke behoeftes van consumenten tot de meest geavanceerde eisen, opleidingen en communicatie naar onze professionele T.e.N. partners.  Onze producten hebben multizintuigelijke kenmerken op basis van textuur, kleuren, geuren en een elegante verpakking.

Massage rug      20 min

25,00

Lichaamsmassage    50 min

55,00

back, feet and shoulders 50 min 60,00