medcos ipl1

Definitieve ontharing dankzij IPL

Dankzij deze lichtflitsbehandeling is harsen, epileren, scheren...verleden tijd geworden.  Via de flitslamp (IPL : Infra Pulsed Light) worden lichtimpulsen naar de haarfollikels geleid.  Hierdoor worden bij elke flits honderden haarzakjes vernietigd.  Aangezien deze niet regenereren is het haar daar definitief verdwenen.  Enkel haren in de groeifase kunnen worden vernietigd.  Soms zijn de haren in een rustfase, en dan zijn meedere behandelingen nodig. 

Definitief ontharen via de IPL methode biedt tal van voordelen.

  • is veel effectiever en minder omslachtig dan traditionele ontharingsmethodes
  • is pijnloos
  • kan veel grotere oppervlakten aan
  • de behandeling gebeurt veel sneller
  • geen problemen met ingegroeide haartjes of geïrritreerde huid

Wacht niet te lang om een afspraak te maken !

 

MedCos IPL Methode

voor duurzaam ontharen en een mooie jeugdige huid
 

Ongewenste haargroei, geïrriteerde huid na het scheren, ingegroeide haren, rimpeltjes of acne? Als MedCos IPL Partner beschikken we over de allernieuwste technologie die er uitzonderlijk snel, duurzaam en huidvriendelijk mee afrekent.

Beter & sneller
De MedCos IPL methode baseert zijn unieke werking op de allernieuwste IPL technologie. De MedCos IPL methode biedt dan ook ongeëvenaarde en zeer duurzame resultaten op het gebied van definitief ontharen, huidverjonging, acne, couperose en spider naevi. De behandeling is snel – sneller dan de meeste Laser of andere IPL systemen – en zeer veilig. Dus: beter resultaat in kortere tijd en comfortabeler dan ooit!

Krachtig & veilig
MedCos verfijnde en verbeterde de bestaande IPL technologie, waardoor de MedCos IPL methode krachtig en tegelijkertijd zeer veilig is. Het gebruik van gel is niet nodig en een water- en luchtkoeling zorgt voor uw comfort. Dankzij de grote behandelkoppen bent u, afhankelijk van de behandeling, sneller klaar dan bij andere soortgelijke ontharingmethodes. 

Het nieuwe veilige alternatief voor Laser!laser
  • De MedCos IPL methode is veiliger dan de Laser methode doordat er met veel minder kracht een zelfde resultaat wordt bereikt.
  • De MedCos IPL methode is comfortabeler dan Laser doordat een groter oppervlak tegelijk behandeld kan worden (10 cm2) en het gebruik van gel overbodig is.
  • De MedCos IPL behandelaars zijn vakkundig op- geleid en gecertificeerd wat u de zekerheid biedt dat de behandeling veilig, snel en professioneel wordt uitgevoerd.

 

haargroeicyclus