Manicure

vensteringangMooi verzorgde handen zijn een belangrijke factor voor vrouwen én mannen.  Niet alleen voor de buitenwereld, maar ook voor jezelf. Onze handen zijn heel vaak onze meest zichtbaar en meest actieve eigenschap bij het omgaan met anderen.

Nagelverzorging

Het knippen en vijlen van de nagels in de gewenste vorm.  Daarbij ook een cuticle verzorging, polijsten en lakken met transparante nagellak. En tenslotte het aanbrengen van verzorgende handcrème.
wekker1Duurtijd : 30 min.

Magic Honey Hands

Hiervoor worden producten gebruikt op basis van honing. Ze hebben een herstellende, verzachtende werking en zorgen voor een beschermende peeling.
Gerard's gebruikt hiervoor een exclusieve mengeling van honing afkomstig van de acacia en de tamme kastje, koninginnebrij en Metcalfa honing, gecombineerd met Dode Zee zouten.  Het geheel wordt gebonden met zoete amandelolie en kruidenextracten. Door deze combinatie krijgen de weefsels hun tonus en elasticiteit terug. Maak met deze zachtheid en buitengewone kracht je huid opnieuw glad, sterk en onweerstaanbaar zacht!
Deze behandeling is ideaal tegen droge, niet elastische, schilferige handen en ondervoede huid.
wekker1Duurtijd : 30 min.

Luxe handverzorging

Dit is een volledige nagelverzorging, gecombineerd met een Magic Honey Hands behandeling.
wekker1Duurtijd : 60 min.