Permanente Make-up

ingan2Parmenente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag verzorgd wil uitzien, en weinig tijd heeft om zich op te maken. Het zit perfect onder alle omstandigheden, of je nu aan het sporten bent, of zwemmen...je permanente make-up blijft altijd op zijn plaats. Het kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en blijft heel lang zitten.

Eye-liner

Oogleden en wimpers laten je ogen werkelijk spreken. Met permanent make-up kan met behulp van kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden verbeterd. Bij de eye-liner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, en dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag.  Kortom, altijd mooie ogen en zonder je zorgen te hoeven maken of de oogmake-up is uitgelopen.

Wenkbrauwen

Onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledige gecorrigeerd zodat er een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Eventuele littekens in de wenkbrauw worden gecamoufleerd. Kortom je gezicht wordt weer compleet.