Dreaming Spa

dreaming1Dreaming Spa is één van onze verschillende doeltreffende productlijnen voor gelaat en lichaam.  Deze bevatten specifieke producten voor professioneel gebruik, alsook complementaire producten voor thuisgebruik.

Ons Dreaming Spa concept staat voor pure zintuigelijke behandelingen met natuurlijke extracten gebaseerd op traditionele Polynesische rituelen.  De helende werking van de behandelingen is afkomstig van de Tamanu olie die beschouwd wordt als een heilig geschenk van de goden, en van extracten van de Noni plant, de boom des levens die reeds meer dan 2000 jaar gebruikt wordt.  De verzachtende en hydratrende werking is afkomstig van de Monoi de Tahiti olie, een wonderolie die symbool staat voor schoonheid en zuiverheid.

Deze lekkernijen voor je zintuigen verwennen lichaam en verlichten geest.  Dreaming Spa is dus de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een moment van totale regeneratie en relaxatie.

Aromatic AquaSpray

Aromatische spray die het gelaat en lichaam hydrateert en voedt.  Door zijn heerlijke geur van de exotische Frangipani bloem waant u zich op een Polynesisch eiland.

Sublime Oil

Droge, aromatische olie die de huid een buitengewone glans geeft en fluweelzacht maakt.  Deze relaxerende olie kan gebruikt worden als badolie of rechtstreeks op de huid als puur aangename behandeling.

Paradise Cream

Hydraterende en voedende bodycrème aanbevolen voor normale tot droge huid.  Deze snel absorberende crème geeft een ongelofelijk gevoel van zachtheid aan de huid.

De producten van T.e.N. overtreffen alle verwachtingen, van de meest specifieke behoeftes van consumenten tot de meest geavanceerde eisen, opleidingen en communicatie naar onze professionele T.e.N. partners.  Onze producten hebben multizintuigelijke kenmerken op basis van textuur, kleuren, geuren en een elegante verpakking.